Twitter   
 slo 
 eng 
 
 

KLINIKE IN ODDELKI

 

PODATKI ZA PACIENTE

 

PODATKI ZA OBISKOVALCE

 

Obiski

 

Navodila in priporočila

 

Dodatne informacije

 

Za lažje bivanje

 

PODATKI ZA PROSTOVOLJCE

 

NOVICE

 

POMEMBNI KONTAKTNI PODATKI

 

PRIJAVA NEŽELENEGA UČINKA ZDRAVIL

 

POHVALE IN PRITOŽBE

 

POVEZAVE

 

STAVBE UKCL

 

Podatki za obiskovalce

Preden obiščete svoje bližnje, vas prosimo, da na naših spletnih straneh vsakič preverite rubriko novic. Tako boste obveščeni, če so zaradi morebitnega povečanja okužb ali drugih razlogov obiski omejeni ali pa niso dovoljeni.

Pacienti imajo pravico do izbire, kdo jih lahko obišče v času bivanja v UKC Ljubljana. Zaželeno je, da si obiskovalci pred obiskom pridobite informacijo o pacientovih željah glede obiskov. To lahko storite na posameznem oddelku ali kliniki, kjer je pacient hospitaliziran.

Preden nas obiščete, vas prosimo, da si preberete navodila in priporočila za obiskovalce UKC Ljubljana.

Časi obiskov in lokacije

Svoje bližnje lahko v večini klinik in oddelkov obiskujete po uveljavljenem režimu, in sicer vsak dan med 15. in 19. uro. Izjeme so predstavljene spodaj. Ob določenih primerih se obiski omejijo na izbranih oddelkih in klinikah, podatke o tem lahko dobite med novicami.

Pacientom je sicer kot del zdravljenja potreben dnevni počitek, ki je predvidoma med 13. in 15. uro. Če pacient potrebuje kakršnokoli pomoč, npr. pri hranjenju ali si želi v stiski bližino svojega sorodnika, prijatelja, je prisotnost ene osebe po vnaprejšnjem dogovoru z medicinsko sestro možna in zaželena.

Če vas zanima le lokacija določene stavbe pa vam bo najbolj v pomoč zemljevid s prikazom klinik in oddelkov v UKC Ljubljana.

Izjeme

V Porodnišnici so obiski vsak dan med 15. in 18. uro. Namenjeni so samo partnerju porodnice in njunim otrokom, vendar le, če so zdravi.

V enotah intenzivne nege in terapije velja poseben urnik obiskov. Obiski tam naj bodo kratki - 10 do 15 minut.

Obiski na otroških oddelkih so za starše ali skrbnike praviloma neomejeni.